Auksinio proto finalas

Jau antrus metus iš eilės kiekvieną antradienio vakarą Simno gimnazijos mokytojai, mokiniai ir jų tėvai bei giminaičiai skubėjo į protų mūšį „Auksinis protas“. Žaidimą pradėjome rugsėjo pradžioje, o baigėme gruodžio septintą dieną. Mūšyje „kovėsi“ net septynios komandos, pasirinkusios labai kūrybingus pavadinimus: „Brain storm“, „Sakuros“, „Pokemonų gaudytojai“ ir kt.

Vakaro pradžioje atstovai iš kiekvienos komandos burtų keliu išsitraukdavo numeriuką, kuris nurodydavo komandos sėdėjimo vietą žaidimo metu. Žaidimui prasidėjus „užvirdavo“ atkakli kova: komandos stengėsi pasukti galveles ir surinkti kuo daugiau taškų. Aktų salėje atmosfera būdavo kiek įtempta, tačiau trumpos muzikinės pertraukėlės tarp etapų padėdavo dalyviams visiškai atsipalaiduoti.

Visą žaidimo laiką viena iš stipriausių komandų buvo „Brain storm“, kuriai ir atiteko pirmoji vieta susumavus visų turų rezultatus. Nugalėtojai buvo apdovanoti džiugiomis dovanėlėmis – puodeliais su mūsų gimnazijos nuotrauka. Antrą ir trečią vietą užėmusios komandos taip pat neliko „nuskriaustos“ – gavo Simno gimnazijos atvaizdu papuoštus ženkliukus. Gimnazijos mokinių taryba dėkoja Laurynui Kasčiūnui, kuris niekada neatsisako mums padėti.

Laukiame Jūsų visų kitame sezone!

Mokinių taryba