Gerų darbų savaitgalis

Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai pastarąjį savaitgalį pavadino „Gerų darbų savaitgaliu“. Žinome, kad nuolat mūsų laukia ir džiaugiasi močiutės: Sabina, Anelė, Aldona ir kitos,  gyvenančios Simno seniūnijoje, todėl visada smagu jas aplankyti, pasidžiaugti, pabendrauti. Mąstėme, kuo galėtume jas pradžiuginti per rudens darganą ir kuo pasidalinti. Karolina iškepė pyragą, Simno gimnazijos valgyklos virėjos padovanojo sriubos, todėl, nešinos pilnais termosais ir dovanėlėmis, skubėjome į senolių namus. Susitikti, kaip visada, buvo miela, smagu nuoširdžiai pabendrauti ir pradžiuginanti močiutes. O ir pačios jautėmės praturtėjusios, nes atsisveikindamos močiutės mums mojavo ir palaimino, kaip išlydėdamos į gyvenimą…

Simno gimnazijos jaunosios maltietės Liveta ir Žydrūnė savo šeštadienio popietę paskyrė savanoriavimui „Maisto banko“ akcijoje: kvietė žmones padėti nuperkant maisto produktų stokojantiems ir skurstantiems. Dėkojame aukojusiems ir džiaugiamės žmonių dosnumu – visos surinktos, paaukotos prekė pasieks tas šeimas, senelius, kuriems tikrai reikia pagalbos.

Gerų darbų savaitgalį Simno gimnazijos jaunosios maltietės tikrai praleido prasmingai, ne tik pačios darydamos gerus darbus, bet ir kitus kviesdamos gerumui… Gimnazijos maltiečių vadovė L. Žemaitienė, kartu su Karolina, Austėja, Liveta, Greta ir Žydrūne, džiaugiasi, kad savaitgalis tikrai buvo prasmingas!

 

Simno gimnazijos maltietė Austėja