Gimnazijų krepšinio 3×3 turnyras Simne

Gruodžio 13 dieną į Simno gimnazijos sporto salę rinkosi Alytaus rajono krepšininkai – vyko rajono gimnazijų merginų ir vaikinų krepšinio 3×3 turnyras, kuriame dėl nugalėtojų vardo rungėsi keturiolika komandų.

Tarp penkių merginų komandų, laimėjusios visas rungtynes, čempionėmis tapo Butrimonių gimnazistės. Antrą vietą iškovojo Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus, trečią – Daugų Vlado Mirono gimnazijos komandos. Be medalių liko dvi Simno gimnazijos komandos.

Geriausiomis žaidėjomis pripažintos: Odeta Kalendauskaitė iš Butrimonių, Laura Ringaitytė iš Daugų, Greta Trakymaitė iš Krokialaukio, Greta Tamulynaitė bei Greta Antanynaitė iš Simno – kurios apdovanotos statulėlėmis.

Devynios vaikinų komandos, žaisdamos pogrupiuose, išsiaiškino, kurios toliau rungtyniaus dėl apdovanojimų. Rungtynėse dėl trečios vietos Simno gimnazijos I-oji komanda rezultatu 11:5 įveikė Simno gimnazijos III-osios komandos vaikinus. Finale Simno gimnazijos II-oji komanda turėjo pripažinti puikiai rungtyniavusios Miroslavo gimnazijos komandos pranašumą (pralaimėjo rezultatu 3:15). Turnyre taip pat žaidė Pivašiūnų, dvi Daugų Vlado Mirono, Butrimonių ir Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijų komandos.

Geriausiems žaidėjams: Vytautui Krupavičiui, Arnui Ručiui ir Juliui Melenkevičiui iš Simno, Nojui Serkovui ir Tomui Kazlauskui iš Daugų, Ignui Gražuliui iš Miroslavo, Tautvydui Balynui iš Butrimonių, Ernestui Tiauteriui iš Krokialaukio – buvo įteikti asmeniniai prizai.

Komandos ir žaidėjai buvo apdovanoti medaliais ir gražiomis taurėmis.

Varžybų dalyviai ir organizatoriai už prizus dėkoja Alytaus rajono savivaldybės administracijai.

Juozas Bagdanavičius

Simno gimnazijos kūno kultūros mokytojas