Gerais darbais puošiame Lietuvą

Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai Trijų karalių šventės proga organizavo išvyką į Alytaus rajono savivaldybės Miroslavo globos namus. Susitikimą pradėjo maltiečių vadovė Laima Žemaitienė, kuri pasveikino visus senelių globos namų gyventojus su praėjusiomis šventėmis, palinkėjo sveikatos, dvasinės stiprybės, bendrystės, pagarbos ir džiaugsmo, Dievo palaimintų Naujųjų metų. Viena iš dovanų – Simno gimnazijos mokytojų Daivos Seniūnienės, Astos Tamulynienės ir Giedrės Petkevičienės paruošta muzikinė kompozicija „Uždekime širdis gerumu“ – labai pradžiugino senelių širdis.

Kiekvienam seneliui gimnazijos maltietės padovanojo po mokinių pieštą ar gamintą atviruką su sveikinimais ir linkėjimo žodžiais. Mokytoja L. Žemaitienė kalbėjo: „Šie metai – tai Lietuvos šimtmečio metai. O kas kūrė Lietuvą? Kam esame ir turime būti dėkingi? Pirmiausia Jums, mielieji, nes karų, negandų ir sovietmečio laikais, o daugelis ir Sibiro platybėse, saugojote ir nešėte savo širdyse Tėvynę, Trispalvę, Tautos himną. Dėkojame už Jūsų paliktas pamokas, už viltį, ištikimybę Lietuvai.“

Pietų stalą valgykloje „papuošė“ pyragas, vaisiai, kitos skanios dovanos, kurias paruošė Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai.

Miroslavo globos namų socialinė darbuotoja K. Šliuževičienė maltiečiams ne tik padėkojo už aplankymą, dovanas bei širdies dalelę, bet ir pakvietė dažniau apsilankyti, atvežant globos namų gyventojams džiaugsmo ir bendrystės dovanas.

 

                      Simno gimnazijos jaunosios maltietės Greta ir Austėja