Gimnazijų krepšinio 3×3 turnyras Simne

Gruodžio 11 dieną į Simno gimnazijos sporto salę rinkosi Alytaus rajono krepšininkai – vyko merginų ir vaikinų krepšinio 3X3 turnyras, kuriame dėl nugalėtojų vardo rungėsi rekordinis trylikos komandų skaičius.

 Pirmiausia trys merginų komandos išsiaiškino prizines vietas: laimėjusios visas rungtynes čempionėmis tapo Butrimonių gimnazistės. Antrą vietą iškovojo Simno, o trečios liko Miroslavo gimnazijos komandos.

Geriausiomis buvo pripažintos ir statulėlėmis apdovanotos šios žaidėjos: Odeta Kalendauskaitė ir Deimena Ramančiuckaitė iš Butrimonių, Gabija Babikaitė ir Ada Tarasevičiūtė iš Simno bei Austėja Dzikavičiūtė iš Miroslavo.

Dešimt vaikinų komandų, žaisdamos pogrupiuose, išsiaiškino, kurios toliau rungtyniaus dėl apdovanojimų. Rungtynėse dėl trečios vietos Krokialaukio Tomo Noraus – Naruševičiaus gimnazijos komanda 8:7 įveikė Simno gimnazijos I-osios komandos vaikinus. Finale Simno gimnazijos II-oji komanda rezultatu 2:6 turėjo pripažinti Miroslavo gimnazijos I-osios komandos pranašumą. Turnyre taip pat žaidė Pivašiūnų, Daugų Vlado Mirono, Butrimonių komandų gimnazistai bei Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio skyriaus komanda.

Komandų geriausi žaidėjai: Tomas Laurenčikas, Matas Kašelionis ir Julius Melenkevičius iš Simno, Lukas Januškauskas ir Erikas Žuklija iš Miroslavo, Edvinas Slavickas iš Butrimonių, Ovidijus Brusokas iš Krokialaukio, Povilas Skripkiūnas iš Punios, buvo apdovanoti asmeniniais prizais.

Visos komandos nugalėtojos ir žaidėjai buvo apdovanoti medaliais, padėkos raštais ir gražiomis taurėmis.

Varžybų dalyviai ir organizatoriai už prizus dėkoja Alytaus rajono savivaldybės administracijai.

    Juozas Bagdanavičius

 Simno gimnazijos kūno kultūros mokytojas