Simno gimnazijos pradinukai tarptautinėje KINGS olimpiadoje

KINGS – tai didžiulė, daugialypė tarptautinė bendruomenė, tvirtai stovinti ant tarpvalstybinės draugystės pamatų ir garsinanti ją unikaliais talentais. Kings olimpiados jungia daugiau nei 300 000 „žiniukų“ iš Lietuvos, Estijos, Lenkijos bei Gruzijos! Komanda siekia puoselėti visuomenės švietimo idėją bei kurti naują, novatorišką ir unikalią jos viziją, pagrįstą nuolatine perspektyva tobulėti ir augti kiekvienam norinčiam! Čia svarbūs ne tik akademiniai rezultatai, bet ir iniciatyva, kūrybiškumas bei strateginio mąstymo įgūdžiai. Jei esi jaunas, smalsus, motyvuotas mokytis ir nebijai iššūkių, „šok“ į galimybių traukinį ir leiskis į nuotykių kupiną kelionę kartu su KINGS!

Atsiliepdami į šį kvietimą, Kings olimpiados finaluose, vykusiuose Alytuje ir Vilniuje, dalyvavo ir Simno gimnazijos pradinių klasių mokiniai. 2a klasės: Andrėja Kvederavičiūtė (matematika), Augustas Mitrulevičius (matematika), Danielius Ališauskas (lietuvių k. ir matematika), vadovaujami mokytojos Jolantos Mikelionienės. 2b klasės: ElingaVaraneckaitė (matematika), Austėja Rinkevičiūtė (matematika), vadovaujami mokytojos Laimos Jurčiukonienės. 3a klasės: Greta Jakimavičiūtė (matematika), Kamilė Račkauskaitė (matematika), Rajanas Mažeika (matematika), Svajūnė Valaikaitė (matematika ir lietuvių k.), vadovaujami mokytojos Eglės Minevičės.

Smagu, kad Simno gimnazijoje yra smalsių, motyvuotų mokytis ir nebijančių iššūkių pradinukų, kurie nori tobulėti dalyvaudami įvairiuose konkursuose bei olimpiadose.

Pradinių klasių mokytoja Eglė Minevičė