Antrokai – konkurso „Gaminame kartu tau, Mamyte” laureatai

 Simno gimnazijos 2 b klasės mokiniai dalyvavo vaikų piešinių konkurse  „Gaminame kartu tau, Mamyte”, kurį organizavo VšĮ „Bruneros“. Šio kon­kur­so tiks­las – puo­se­lė­ti tė­vų ir vai­kų san­ty­kius, ug­dy­ti svei­kos mi­ty­bos kul­tū­rą.

Antrokai  pie­šė pie­ši­nius, ku­riuo­se at­si­spin­dė­jo šei­mos ben­dra­vi­mas mais­to ga­mi­ni­mo me­tu: pie­ta­vi­mas, dar­žo­vių, vai­sių au­gi­ni­mas, rin­ki­mas kar­tu su ki­tais šei­mos na­riais. Mokiniai vaizdavo ir ska­niau­sius, svei­kiau­sius pa­tie­ka­lus, lai­min­gus juos valgančius vai­kus, ma­my­tes bei lai­min­gas šei­mas.

    Džiugu, kad tarp dešimties populiariausių piešėjų pateko keturi mūsų pradinių klasių mokiniai: Smiltė Armanavičiūtė, Austėja Rinkevičiūtė, Kipras Miesčionaitis ir Elinga Varaneckaitė. Mokiniai buvo apdovanoti diplomais ir kulinarinėmis žaidimų knygomis „Geriau – sveikiau“.

                          Antrokai dė­kin­ga VšĮ „Bruneros“, ku­ri į kon­kur­sus, pro­jek­tus įtrau­kia vi­są šei­mą, taip mo­ty­vuodama keisti ir formuoti svei­kos mi­ty­bos įpro­čius.

                      Pradinių klasių mokytoja Laima Jurčiukonienė