Simno gimnazijos 3a klasės mokiniai specialiosios olimpiados programos „Jaunasis atletas“ dalyviai

Lapkričio 28 dieną Simno gimnazijos 3a klasės mokiniai, vadovaujami mokytojos Jolantos Mikelionienės, dalyvavo Simno specialiojoje mokykloje vykusioje specialiosios olimpiados programoje „Jaunasis atletas“. Šios olimpiados tikslas – užimti vaikus tinkama fizine veikla, skatinti psichinę, pažintinę ir socialinę plėtrą. Suteikti galimybę fiziškai lavintis, patirti džiaugsmą, parodyti drąsą, dalyvauti ir dalintis su kitais specialiosios olimpiados atletais ir mokytojais savo įgūdžiais ir draugyste.

Šventės pradžioje mokyklos direktorė Janina Žeimienė visus pasveikino ir pasidžiaugė dviejų įstaigų gražiu bendradarbiavimu ir bendryste. Renginį vedė Simno specialiosios mokyklos gydomojo fizinio ugdymo mokytoja Aldona Mikulskienė. Per įvairias veiklas mokytoja supažindino vaikus su sporto pasauliu. Abiejų ugdymo įstaigų mokiniai ir mokytojai atliko „Nirvana Fitnes“ metodu sukurtą apšilimą, mankštinosi, dalyvavo įvairiose estafetėse: su gimnastikos prietaisais ir futbolo kamuoliais, riedlentėmis. Mokytoja pristatė naujus „Basalo“ ir „Draugystės“ žaidimus. Simno gimnazijos ir Simno specialiosios mokyklos mokiniai dalyvavo piešinių parodoje „Jaunasis atletas“: piešė įvairių sporto šakų sportininkus ir atletus. Olimpiados pabaigoje kiekvienas jaunasis atletas buvo apdovanotas Senelio Šalčio laišku. 3 a klasės mokytoja ir mokiniai įteikė Simno specialiosios mokyklos mokinukams „saldžiąją dovanėlę“, kad būtų lengviau laukti didžiųjų metų švenčių.

Ši specialiosios  olimpiados programa  „Jaunasis atletas“ suteikė daug gražių emocijų ne tik abiejų mokyklų mokiniams, bet ir pedagogams.

Mokytoja Jolanta Mikelionienė