Kalėdos – Dievo ir žmogaus susitikimas

Trijų Karalių lydimi, Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai aplankė Miroslavo senelių globos namų gyventojus ir nuvežė jiems Kalėdinius sveikinimus bei Vilniaus šv. Juozapo mokyklos dovanas. Negalėdami gyvai aplankyti, pabendrauti, džiaugėmės, kad laiškai, sveikinimai bei lauktuvės seneliams dovanojo šviesias akimirkas, o saldumynai: uogienė, medus, sausainiai, šokoladas ir kitos gėrybės – priminė Kalėdų nuotaiką.

Vilniečių mokinių bei jų šeimų  pasidalintas gerumas sušildė, pradžiugino ir Simno seniūnijoje gyvenančius senelius, kurie dovanėles gavo dar prieš šventes.

Dėkojame šv. Juozapo mokyklos bendruomenei už pasidalintą gerumą ir  seneliams padovanotą meilę, kaip sakė Motina Teresė: ,,Meilė yra atidavimas“. Turime pripažinti, kad tai tikra tiesa, nes seneliai labiausiai ir trokšta būti mylimi. Dėkingi esame ir šios bendruomenės tėveliams, mokytojams, kurie gerumu pasidalino pervesdami į Simno maltiečių  sąskaitą savo aukas.

Pasidalintas gerumas tesugrįžta į Jūsų šeimas, širdis ir lydi visus 2021-uosius metus – linki Simno gimnazijos maltiečiai!

                                                                                            Maltietė Laima