Lik sveikas, darželi!

Juk dienos – tai tik akimirkos! Rodos, vakar peržengėte darželio slenkstį maži, „pūkuoti“ ir nedrąsūs, su nerimu akyse… Augdami ir žaisdami vis keitėtės: stiprėjote, tapote smalsia, aktyvia ir žingeidžia draugų komanda, įveikusia daugybę įvairiausių „kliūčių“! Šiandien atėjo metas atsisveikinti su nerūpestingu vaikystės pasauliu, pamojuoti darželio draugams, mokytojoms ir žengti į kitą svarbų Jūsų gyvenime etapą – gimnaziją. Vaikams buvo įteikti priešmokyklinio ugdymo programos baigimo diplomai, saldi dovanėlė. Tėveliai su vaikučiais pasodino atminimo medelį ir pažadėjo sugrįžti… Vieni dažnai, o kiti – gal po daugelio metų…

Dar ,,Žiniukų“ laukė staigmena. Į svečius atvyko ,,Vasara“, kuri, piešdama ant veidukų, pavertė ugdytinius liūtu, arbūzu, o mergaitės panoro būti vaivorykštėmis, katinu, braške, širdele, žmogumi Voru, pelyte Mike, paukščiuku, Vienaragiu, drugeliu.

Mieli vaikai – mūsų „žiniukai“ – atsisveikindamos linkime būti aktyviais, nuoširdžiais svajotojais, išlikti tokiais, kokie esate, o svarbiausia – gerais žmonėmis!

Mieli tėveliai, Jūs esate pati nuostabiausia bendruomenė, kokia tik gali būti! Ačiū Jums už pasitikėjimą, geranoriškumą, ištiestą pagalbos ranką, supratingumą, šypsenas! Už puikias akimirkas būnant kartu, kurios „pakrovė“ ir skatino dirbti.

Priešmokyklinio ugdymo mokytoja Danutė Petrikienė