Sportas – jėga

Visiems gerai žinomas posakis: „Sportas – tai sveikata.“ Nepaneigsi! Gydytojai visuomet pabrėžia, kad fizinis aktyvumas padeda žmogaus sveikatai, todėl Simno gimnazijos 1a, 2a ir 4 b klasių pradinukai sportavo sporto šventėje.

Kaip privaloma, šventę pradėjo mankšta, kurią iniciavo 1a klasės mokiniai. Pradinukai savo klasėse, lauke ir sporto salėje atliko įvairias užduotis, varžėsi kamuoliuko metimo ir šuolio į tolį iš vietos rungtyse. Kamuoliuko metimo rungtyje geriausiai sekėsi: Deivai Gumauskaitei (1a), Simui Revutai (2a), Indrei Babikaitei (4b). Šuolio iš vietos į tolį nugalėtojai: Augustas Valentinavičius (1a), Kamilė Ališauskaitė (2a) ir Arnas Baliukonis (4b). Mokiniai taip pat piešė mėgstamiausius sportininkus – džiugu, kad tarp jų „atsidūrė“ Domantas Sabonis, Ričardas Berankis ir kiti žymūs šalies atletai. Teorines žinias kiekvienos klasės mokiniai galėjo išbandyti Kahoot žaidime.

Nugalėtojams diplomus ir atminimo dovanėles įteikė Simno gimnazijos direktorė Vilija Padimanskienė. Kiekvienai klasei jėgas „atgauti“ po įtemptos dienos padėjo padovanoti melionai.

Pradinių klasių mokytoja Eglė Minevičė