Mokytojų diena Simno gimnazijoje

Mokytojų dienos proga Simno gimnazijoje lankėsi Alytaus r. savivaldybės mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė. Ji pasveikino kolektyvą ir įteikė direktoriaus pavaduotojai ugdymui Vitai Jatkauskienei Alytaus r. mero Algirdo Vrubliausko padėką už pareigingumą, atsakingumą, darbštumą, gimnazijos bendruomenės telkimą, o Danutei Gudaitienei – už sėkmingą ilgametę pedagoginę ir projektinę veiklą, kryptingą pilietinį mokinių ugdymą, aktyvų dalyvavimą bendruomenės veikloje – įteikė LR Švietimo, mokslo ir sporto ministrės Jurgitos Šiugždinienės padėką. Simno seniūnas Vladas Čeponis ir tarybos narys Danielius Jakubavičius taip pat pasveikino mokytojus su švente ir įteikė saldžią dovaną.
Gimnazijos direktorė Jolanta Gudelienė, sveikindama su profesine švente, įteikė mokytojams ir ikimokyklinio ugdymo skyriaus pedagogams atminimo dovanėles ir padėkojo visiems už kantrybę, kasdieninį triūsą ir šilumą, palinkėjo ryžto, įkvėpimo ir tikėjimo savo darbo prasmingumu.
Energijos, kantrybės ir ištvermės mokytojams palinkėjo ir gimnazijos mokinių tarybos nariai. Gimnazijos vyriausieji – abiturientai – ne tik paruošė šventinius sveikinimus, bet ir vedė pamokas jaunesniųjų klasių mokiniams, o paskui – ir mokytojams.
Ačiū, mokytojai, jog esate patys patikimiausi gyvenimo ir žinių reporteriai.