„Pradinukų savaitė“

  Kovo 26–30 dienomis Simno gimnazijoje vyko ,,Pradinukų savaitės“ renginiai: „Sportuok ir būk sveikas“, ,,Ak, tų raidelių dailumas!“, susitikimas su Lazdijų rajono bibliotekininkėmis, akcija „Papuoškime mokyklą“, „Šviesoforo“ varžybos.

Pirmadienį 1–4 klasių mokiniai atliko įvairias sportines užduotis ir rinko geriausius sportininkus klasėse. Antradienį visi norintys dalyvavo dailyraščio konkurse, o dailiausiai parašyti  darbeliai dabar eksponuojami parodėlėje. Trečiadienį visi pradinių klasių mokiniai labai laukė svečių iš Lazdijų: šaunių bibliotekininkių kolektyvas jiems atvežė spektaklį „Kakės Makės dantukai“. Ketvirtadienį mažieji mokiniai dalyvavo akcijoje „Papuoškime mokyklą“ – gamino gėles ir jomis papuošė klases ir mokyklos erdves.

Paskutinę „Pradinuko savaitės“ dieną visi mokiniai varžėsi „Šviesoforo“ varžybose: pakartojo saugaus eismo žinias, sprendė kryžiažodžius, gamino sankryžų maketus. Šauniausi visų renginių dalyviai buvo apdovanoti prizais, o dailyraščio konkurso nugalėtojai – padėkos raštais. Smagiai ir įdomiai praleista kiekviena savaitės diena ne tik džiugino širdis, bet ir praturtino kiekvieno pradinuko žinių bagažą naujomis žiniomis.

 

Pradinių klasių mokytoja Lina Kučinskienė