SVEIKINAME GIMNAZIJOS KOMANDĄ,UŽĖMUSIĄ III VIETĄ TEISINIŲ ŽINIŲ KONKURSE „TEMIDĖ“

Balandžio 11 dienos popietę Alytaus jaunimo pamėgtoje kavinėje „Spotas“ 23 kartą vyko Moksleivių teisinių žinių konkurso „Temidė“ I etapo varžytuvės (proto mūšis). Į konkursą susirinko net septynios komandos (3 iš Alytaus rajono ir 4 iš Alytaus miesto): Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos „Vanagai“, Daugų Vlado Mirono gimnazijos „DVM“, Putinų gimnazijos „Draugai“, Pivašiūnų gimnazijos „Juoda balta“, Jotvingių gimnazijos „Jotvingiai“, Simno gimnazijos „Simniečiai“ bei Jaunųjų policijos rėmėjų „Dramd“ komandos.

Pasibaigus trims pirmojo etapo turams paaiškėjo, kad pirmąją vietą užėmė Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos komanda. Tačiau, kas užims antrą ir trečią vietas, buvo neaišku. Šį kartą prireikė ir papildomų klausimų, kadangi dvi lygiavertės komandos surinko po vienodą balų skaičių. Sukaupę visą savo išmonę ir atsakę į papildomus klausimus, pergalę iškovojo ir antrą vietą užėmė Jaunųjų policijos rėmėjų „Dramd“ komanda. Trečią vietą užėmė ir vertingais prizais buvo apdovanoti Simno gimnazijos komandos nariai.

Prizinių vietų laimėtojai gavo vertingas dovanas: išmaniąsias apyrankes, rašiklius su žibintuvėlio, lazerio ir lietiklio funkcija bei termo puodelius. Visiems kitiems dalyviams buvo įteiktos „Temidė“ konkurso padėkos, medaliai ir mielos smulkmenos. Komandas atlydėję mokytojai taip pat neliko be dovanų.