Gimnazijos mokiniai Studfeste

 Spalio 24 dieną 28 mūsų gimnazijos II ir IVg klasių mokiniai dalyvavo Studfeste – konferencijoje/festivalyje, padedančiame atsakyti į klausimus apie studijas, karjerą ir gyvenimo kelio pasirinkimą baigus mokyklą.

Mokiniai ne tik susipažino su daugybe studijų programų Lietuvoje ir užsienyje, bet ir klausėsi pranešimų: įkvėpimą ir drąsą siekti tikslų mokiniams „dovanojo“ visiems gerai žinomi žmonės – Rytis Jurkėnas, Mantas Stonkus, Karolina Meschino, Vidas Bareikis, Paul de Miko ir kiti. Per pertraukas, kurių buvo net trys, renginio dalyvius džiugino X faktoriaus dalyviai: Alen Chicco, „Good time boys“, Milda, Kristina ir Anturri. Visą dieną trukusio festivalio programą baigė „Radistai“, kurie padėjo dalyviams atsipalaiduoti po ilgos, bet įsimintinos dienos.

Visi išvykoje dalyvavę mokiniai sutinka, jog, baigiant mokyklą, nelengva pasirinkti savo gyvenimo kelią, todėl tokie renginiai labai vertingi, nes „praplečia“ galimybių matymo lauką, dovanoja naujų vertingų pažinčių ir, svarbiausia – motyvuoja siekti svajonių.

                                                                                  III ag klasės auklėtoja Vineta Dzeikauskienė