Tarptautinė vaikų gynimo diena ikimokykliniame skyriuje

Skaisti vasaros saulė ir kvepiantys žiedai byloja, kad atėjo metas sveikinti vaikučius: vasara prasidėjo gražia švente – Vaikų gynimo diena. Tai priminimas visuomenei apie būtinybę saugoti ir gerbti vaikų teises: augti šeimose, turėti mamą ir tėtę, eiti į darželį, jaustis saugiems.

Ta proga Simno gimnazijos ikimokyklinio ugdymo grupių vaikus ryte pasitiko linksma muzika ir dainos iš mėgstamų animacinių filmukų. Dienos veiklos vyko grupėse: vaikai ant pakavimo plėvelės, ant asfalto piešė tema „Šypsokis, vaikyste!“. Žaidė salėje, o paskui išbėgo į darželio kiemą, kur darė mėgstamus mankštos pratimus, pūtė muilo burbulus, piešė spalvotomis kreidelėmis, žaidė žaidimus.

„Smalsiukų“ grupės vaikai  dalyvavo parodoje „Skrenda mano aitvarėlis “, skirtoje Tarptautinei vaikų gynimo dienai, kurią organizavo Alytaus miesto lopšelis – darželis „Linelis“.

Visą dieną vaikų akyse spindėjo džiaugsmas, nes kiekvienas patyrė daug puikių akimirkų! Mes, ikimokyklinio ugdymo pedagogės, džiaugiamės vaikais ir linkime jiems stiprybės, sėkmės, drąsos!!!

 

Ikimokyklinio ugdymo pedagogės